Kék Lagúna nagyméretű Kézzel festett akril kép üveggyantával 120x40cm

54000 Ft

Kék Lagúna

Kézzel festett Kék Lagúna, kék és zöld vászon alkotásaink egy csipetnyi eleganciát és kifinomultságot kölcsönöznek terének. Ez az egyedülálló műalkotás kiváló technikával és minőségi üveggyanta anyagokkal készült, hogy a mélység és a vibrálás érzetét keltsék. A festmény minden részletét tehetséges művészeink gondos kézi munkával készítették, hogy egyedi hatást keltsen!
Ez a műalkotás nemcsak dekorációs darab, hanem beszédtéma is mindenki számára, aki belép otthonába. Az erős, kékes-zöld tónusok vonzzák a tekintetet, és egyedi hangulatot árasztanak a szobából. Biztosan központi eleme lesz a belső térnek.

Ha egyedi, kézzel készített műalkotást keres, amely egy csipetnyi eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz otthonának, akkor ez a kézzel festett vászonmű az Ön számára készült! Ne habozzon, rendeljen még ma, és hagyja, hogy elvarázsolja ennek a műalkotásnak a szépsége és egyedisége!

Természet ihlette, modern absztrakt , egyedi kézzel festett vászonép!

Üveggyantával készült, mely a víz egyenetlen felszíni hatását kölcsönzi a képnek.

 

 

Rendelkezésre áll

Kék Lagúna Akrill festékkel és üveggyantával készült , kézzel festett vászonra feszített absztakt kép. Fémhatású színeket is használunk, melyek a képnek eredeti megjelenést kölcsönöznek.

Gazdag festék és színhasználat, metál effekttel!

Modern képek modern otthonba és modern belső térbe. Fali dekorációk, melyek egyszerűen inspirálják Önt.

Egyszeri darab, már ma szert tehet valami olyanra, ami másnak nincs.

Méret: 120 x 40 cm

Szállítási idő: 4 munkanap
MotivobyAnita
Tömeg 0,5 kg
Kép mérete

120x50cm, 120x60cm, 120x80cm, 130x70cm, 140x70cm, 50x100cm, 70x100cm, 70x70cm, 90x70cm (3x 70x30cm)

Shopping Cart
Scroll to Top