London fekete-fehér-piros fotótapéta

9 995 Ft23 500 Ft

Egy jól megválasztott fotótapéta biztos, hogy felpezsdíti otthonunkat. Ha városképet tervez megjeleníteni falain, akkor száz százalék, hogy sikerül életet vinni az adott szobába.

Kiürítés
Mennyiség:
Cikkszám: XFTZY011-2-1 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Fotótapétáink általában több darabból állnak (persze a kisebb méreteknél ez nem feltétlen jellemző). Több tíz évig is gyönyörködhet majd az eredményben, hiszen a fotótapéta olyan anyagra lett legyártva, amely valóban időtálló. Ez azt is jelenti, hogy a kiválaszott fotótapéta a pornak vagy a nyirkos felületeknek is ellenáll majd.

A felhelyezéséhez készítettünk egy útmutatót, amelyet a gyakori kérdésekben találhat meg, vagy ide kattintva olvashat el. A falrakáshoz szükség van ragasztóra, de a csomagban ezt is meg fogja találni, ez minden fotótapéta mellé jár. Bizonyos esetekben találkozhat olyannal, hogy a termék biztonsági széllel van ellátva, ezt el kell majd távolítani, mielott megkezdodik a felragasztás.

Miután sikerült a falra felhelyezni, azzal szembesülhetünk, hogy egy egészen úgy szobában találjuk magunkat – elképesztoen fel tudják dobni a környezetünket a fotótapéták. Nem csak otthon népszerűek az üres és unalmas falak megújítására, hanem irodákban, tárgyalótermekben, ügyfél várótermekben, szépségszalonokban, stb. is előszerettetel alkalmazzák. Nem csoda, hiszen igazán fel tudja dobni a kiválszott helyiséget.

A csomag tartalma: fotótapéta + ragasztó a felhelyezéshez

Szállítási idő: 1-2 hét

További információk

Képméretek

105×175 cm, 254×315 cm, 254×420 cm