, ,

ELKELT Luci d’Autunno Kőhatású Bronzos Barna Struktúrált falikép 120x40cm

69000 Ft

Eredeti , kézzel készített termék!

Természetes elegancia az otthonodban: Kézzel készített, impozáns gipszkép, 3D-s struktúrával és natúr kőhatású megjelenéssel!

Egyedi tervezésű, egyszeri darab!

Minden képünk egyedi alkotás, így biztos lehetsz benne, hogy sehol máshol nem találhatsz hasonlót.

Fő színek: bronzos barna , ezüst és fekete kombinációja

Anyag: Gipszstruktúra vásznon

Méret: 120 cm x 40 cm

Szállítási idő: 3-4 munkanap

Nincs készleten

Luci d’Autunno Kőhatású Bronzos Barna Struktúrált falikép 120x40cm

 

A fekete arany színkombináció időtlen eleganciát kölcsönöz, és a kőhatású struktúra egy kis természetességet varázsol az otthonába. Ha szeretné felfrissíteni otthona megjelenését és egy kis egyediséget vinni be, a Zenit Nero Aurum remek választás. Vásároljon egyet, és adjon otthonának egy kis különlegességet a Kőhatású Gipsz Struktúrált faliképpel!

Kőhatású Bronzos Barna Struktúrált falikép 120x40cm
Kőhatású Bronzos Barna Struktúrált falikép 120x40cm

A Luci d’Autunno falikép kőhatású textúrált bronzos barna színekbe öltözteti a falat. Az egyedi gipsz struktúra úgy van megformálva mintha egy valódi sziklafalunk lenne , ahol a barna árnyalatai mélységet és életteliséget kölcsönöznek a műnek. A falikép megidézi az őszi erdő varázsát a szobánkba.

A Luci d’Autunno címe tökéletesen tükrözi az alkotás hangulatát – a őszi fények játéka, melyek áthatolnak a lombhullató fák között, és a természet által megfestett aranyló paletta, mely a bronzos barna színek gazdagságát öleli magába. A falikép valódi élményt nyújt mindazoknak, akik előtt megnyílik, egy varázslatos őszi sétára hívva őket a Luci d’Autunno világába.

További választékot itt talál! 

Kövess facebookon az újdonságokért!

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top